Al onze gerechten zijn afhaalmaaltijden

Neem contact met ons op om uw tafel te reserveren

02 377 54 4802 377 54 48

A La Villa Borghèse - restaurant

In La Villa Borghese
vindt u Italië op uw bord!

Nood aan een beetje zon? Alle warmte die de Italiaanse zon te bieden heeft vindt u in La Villa Borghese.

Aan de rand van Brussel, niet ver van Halle en Sint-Pieters-Leeuw, ontvangt ons restaurant u van dinsdag tot zondag in een familiale en zuiderse sfeer.

La Villa Borghese opende zijn deuren nu 24 jaar geleden. Sindsdien is er een en ander veranderd in het restaurant. Wij bieden immers ook een traiteurdienst zodat u ook gewoon thuis van onze gerechten kunt genieten, en een receptiezaal voor huwelijken, verjaardagen of andere feesten.

Onze kaart biedt u alle onmisbare smaken van Milaan tot Napels. Ossobuco, verse pasta's, pizza gebakken op houtskool, antipasti, enz. Onze grootste troef? Onze lunch!  Samen met uw zakenpartners of onder vrienden kunt u genieten van 3 heerlijke gangen. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten!

Iedere maand kiest onze chef onze suggesties uit, afhankelijk van de seizoensproducten.

Blijf op de hoogte van onze evenementen en nieuwigheden dankzij onze News-pagina. Zo kunt u steeds als eerste uw tafel reserveren!

Wilt u ons contacteren? Reserveren kan uitsluitend telefonisch op het nummer 02/377.54.48. Voor al het overige kunt u ons een bericht sturen via ons contact formulier.

A La Villa Borghèse - Suggesties

Suggesties

A La Villa Borghèse - Lunch & Menu

Lunch & Menu

De kaart

Hier vindt u alle specialiteiten van ons restaurant, van het voorgerecht tot het dessert. Gemarineerde zeevruchten, carpaccio, verse ravioli en tagliatelle

Zie meer