In La Villa Borghese vindt u Italië op uw bord!

 

Nood aan een beetje zon? Alle warmte die de Italiaanse zon te bieden heeft vindt u in La Villa Borghese.

Aan de rand van Brussel, niet ver van Halle en Sint-Pieters-Leeuw, ontvangt ons restaurant u van dinsdag tot zondag in een familiale en zuiderse sfeer.

La Villa Borghese opende zijn deuren nu 24 jaar geleden. Sindsdien is er een en ander veranderd in het restaurant. Wij bieden immers ook een traiteurdienst zodat u ook gewoon thuis van onze gerechten kunt genieten, en een receptiezaal voor huwelijken, verjaardagen of andere feesten.

Onze kaart biedt u alle onmisbare smaken van Milaan tot Napels. Ossobuco, verse pasta's, pizza gebakken op houtskool, antipasti, enz. Onze grootste troef? Onze lunch! Samen met uw zakenpartners of onder vrienden kunt u genieten van 3 heerlijke gangen. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten!

Iedere maand kiest onze chef onze suggesties uit, afhankelijk van de seizoensproducten.

Blijf op de hoogte van onze evenementen en nieuwigheden dankzij onze News-pagina. Zo kunt u steeds als eerste uw tafel reserveren!

Wilt u ons contacteren? Reserveren kan uitsluitend telefonisch op het nummer 02/377.54.48. Voor al het overige kunt u ons een bericht sturen via ons contactformulier.